fredag den 13. januar 2012

Min mening om dagpengesystemet..

Et personligt synspunkt på dagpengesystemet

Dagpengesystemet er helt urimeligt opbygget. - I stedet for at betragte de ledige som en ekstra resurse, bliver de beskyldt for alt muligt. Faktisk er det ofte myndighederne selv, der skaber problemerne: Kommunerne afskediger faste medarbejdere, selv om der er stærkt brug for dem! Så bliver det statens opgave at betale dagpengene.

 - Myndighederne er generelt ude af trit med de faktiske forhold. Enhver hver ledig kunne sikkert opfinde adskillige jobs, som ville skabe et stort overskud til fælles gavn for samfundet.
- To ledige ved stort set alle lyskryds, kunne notere mindst en bilist, som kører over for rødt, taler i mobil osv. I TIMEN!
- To ledige kunne tjekke stjålne cykler og "bortkomne" indkøbsvogne og sørge for, at de kom tilbage til deres retmæssige ejere.


Listen er stort set uendelig: Der er massevis af arbejde, som b u r d e udføres, men som slet ikke bliver gjort det.


F.eks. er alt hvad der hedder personlig service, f.eks. ved tankstationer forlængst afskaffet. - Hvor meget benzin kunne der ikke spares, hvis alle kørte rundt med de korrekte dæktryk, blev opfordret til at skifte dæk osv.


Det nuværende dagpengesystem kvæler enhver kreativitet, og ikke nok med det: Nu vil den dumme danske regering rende rundt og tvinge ledige og kontanthjælpsmodtagere til tvangsarbejde!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar