lørdag den 28. januar 2012

LinkedIn kan sikre dig drømmejobbet | Penge & Privatøkonomi

LinkedIn kan sikre dig drømmejobbet
Af Louise Jebsen
Fra Penge & Privatøkonomi nr. 1, 2012. (Uddrag)
Stadig flere stillinger bliver besat på baggrund af LinkedIn, og netværket er et uundværligt værktøj for de ambitiøse. Tjek her, hvordan du gavner din karriere bedst med LinkedIn.



Erhvervslivets Facebook. Sådan kalder flere det digitale netværk for erhvervslivet, LinkedIn, der så dagens lys i 2003. Antallet af profiler steget eksplosivt, og LinkedIn er det mest anvendte netværkssite, når det gælder karriere.


Antallet af profiler i Danmark har rundet 775.000 og er blevet stedet, hvor du kan netværke med folk i din branche, søge kontakt med personer, som kan bringe dig fremad i din karriere, og det er ikke mindst blevet et vigtigt redskab for headhuntere på jagt efter den helt rigtige kandidat.
LinkedIn byder på mange muligheder for at løfte karrieren, og Penge & Privatøkonomi har derfor talt med en række rekrutteringsfolk og eksperter inden for LinkedIn om, hvordan du optimerer brugen af det digitale netværk.



Læs artiklen i Penge og PrivatøkonomiLinkedIn kan sikre dig drømmejobbet

Andre forslag: LinkedIn - Kom godt i gang
Brug de sociale medier i jobsøgningen

2 kommentarer:

  1. Jeg holder konstant min LinkedIn profil opdateret. Man ved aldrig hvornår en virksomhed leder efter personer med netop mine kompetencer og erfaring.

    SvarSlet
  2. @StyrPåBudget: Det er bestemt en rigtig god idé at opdatere løbende!

    SvarSlet