søndag den 22. januar 2012

»IPhone Magasinet« i fornemt selskab hos Apple

IPhone Magasinet med i fornemt selskab hos Apple


Det danske specialforlag Mediaprovider A/S, som fokus på teknologi, opnåede at komme på top-30 i Apple iTunes Rewind over de mest solgte apps i 2011 hele to gange.


Mediaprovider A/S var frontløberne blandt apps, da Apple lancerede iPad tilbage i 2010.


- Vi er en af first-moverne på det danske marked, og det er der ingen der kan tage fra os, lyder det fra teknologiekspert og direktør Brian Dixen fra Mediaprovider A/S. Vi var først med et dansk magasin i app store, og det kommer os nu til gavn. Hvor andre medier først lige har kastet sig over apps til iPhone og iPad, har vi nu været i gang i mere end ét år.


- iTunes laver hvert år en oversigt over de 30 bedstsælgende albums og numre. Og i år har de også lavet en oversigt over de 30 bedste apps – både på downloads og på indtjening., fortsætter Brian Dixen. Vi er meget stolte over at iPhone Magasinet som app kommer ind på en 18. Plads og Gear kommer ind på 25. Plads. Jeg er sikker på, at digital distribution er vejen frem. Ikke som en afløser for det trykte medie, men som et supplement.


Mediaprovider A/S har netop lanceret en stribe magasiner i Android Marked – her ser det dog ud til at brugerne holder mere på pengene end hvad tilfældet er i Apples App Store. Magasinerne kan læses både på Androidtelefoner og Android tablets. På Apples App Store, er magasinerne også tilgængelige til både iPhone og iPad.


Mediaprovider.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar