lørdag den 28. januar 2012

Årets underviser er mester i motivation

Årets underviser er mester i motivation


"Vi er alle eksperter på en lille del af virkeligheden," ynder Karin Jessen at sige. Hendes ekspertise er at motivere ledere til at opdage og bruge deres egne potentialer til at motivere andre.


Karin Jessen
Karin Jessen fra PS4 får Confex-prisen som årets virksomhedsinterne underviser - for fagligt dygtig, engageret og inspirerende lederudvikling.


"Det er så vigtigt, at vi forstår, hvad der motiverer den enkelte medarbejder på jobbet. Der ligger et enormt vækstpotentiale lige foran næsen på os. For medarbejdernes motivation er den altafgørende faktor bag en virksomheds resultater."


Det siger partner og proceskonsulent i konsulenthuset PS4 Karin Jessen, 57 år, som fredag 27. januar fik prisen som årets underviser i interne kurser af den ledende kursus- og konferencevirksomhed Confex. Her underviser den erfarne konsulent i skræddersyet ledelsesudvikling for alle typer virksomheder - lige fra den øverste ledelsesgruppe, over mellemlederne og hun tager også gerne medarbejderne med.


Det er deltagerne selv, som via scoren i de afsluttende evalueringer, har peget på, hvilken underviser, som skal have prisen. Og de har ikke været i tvivl om, at Karin Jessen brænder for dét, der motiverer mennesker. Superdygtig, engageret og inspirerende underviser, der virkelig fanger deltagernes opmærksomhed, lyder nogle af begrundelserne.


"Jeg har nok en høj indlevelsesevne og en grundlæggende antagelse om, at alle har noget i sig og har noget at byde på. Og hvis det bliver fundet frem, bliver de hverdagens helte," forklarer Karin Jessen selv.


Hendes særlige engagement i undervisningen bliver ofte fremhævet i kursusevalueringerne.


"Det virker som om det er din egen virksomhed", siger deltagerne typisk til Karin.
Det engagement - og den viden om ledelse og motivation, som er blevet oparbejdet gennem 25 års praksis - er brændstoffet, Karin Jessen bruger til at svitse eventuel modstand mod lederudvikling hos de garvede erhvervsledere. Det sker nemlig, at de møder op med holdningen, at de har lært alt, der er at vide om ledelse.


"Hvilke redskaber benytter du dig så af i din adfærd, når du skal motivere, for at få nogle ekstraordinære resultater? ," spørger Karin Jessen så venligt. Hvorefter flertallet af lederne trods mange kurser gennem årene kan blive lidt fjerne i blikket.
Konkrete redskaber, der kan bruges i hverdagens situationer, får lederne masser af på Karin Jessens kurser. Og deltagerne på lederudviklingskurserne fremhæver også, hvordan de både er blevet beriget med værktøjer og konkret inspiration, men også hvordan de har opnået en øget bevidsthed om deres egen ledelsesstil og adfærd.


"Vi er alle eksperter på en lille del af virkeligheden," ynder Karin Jessen at sige. Hendes ekspertise er at motivere ledere til at opdage og bruge deres egne potentialer til at motivere andre.


FAKTA
Karin Jessen er uddannet proceskonsulent og managementkonsulent og arbejder med udvikling af mennesker og organisationer. Karin Jessen har taget konsulentlinjen på HD på CBS samt en HD i organisationsteori. Hun er merkonom i markedsføring og personaleadministration og har taget flere Enneagramuddannelser fra bl.a. Riso-Hudson/The Enneagram Institute. Hun er partner i konsulenthuset PS4, som har specialiseret sig at uddanne danske mellemledere inden for især samarbejde, motivation, stresscoaching og tidsstyring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar