lørdag den 28. januar 2012

Jobindex lancerer nyt statistikværkstøj

Nyt statistik-værktøj med grafer
Af Kaare Danielsen


Før jul lancerede Jobindex "jobsøgning på kort", og i sidste uge lancerede vi et helt nyt "værktøj til uopfordrede ansøgninger".

Nu lancerer Jobindex et "statistik-værktøj med grafer" over antallet af jobannoncer. Der er lagkage-diagrammer hvor man kan se fordelingen af annoncer på virksomhed, kanal, kategori og region, og der er grafer der viser udviklingen i antallet af jobannoncer, baseret på tallene fra Dansk Jobindex.

Få overblik over udviklingen i jobannoncer, virksomheder eller regioner.

Man kan også foretager søgninger og få overblik over udviklingen i antallet af jobannoncer for bestemte jobtitler, virksomheder eller regioner. F.eks. kan man se at efterspørgslen efter blæksprutter er faldende eftersom denne tidligere populære jobtitel tilsyneladende er ved at gå af mode. Til gengæld er efterspørgslen efter Perl-programmører stigende, og Jobindex er en af de virksomheder, der netop nu søger en dygtig programmør. Men man kan også f.eks. få et lagkage-diagram over de største arbejdsgivere på Grønland


Mulighederne er mange, hvis man er interesseret i statistik, og gerne vil undersøge hvilke typer af job, der er stigende efterspørgsel efter.

www.jobindex.dk


Held og lykke med jobsøgningen!
Kaare Danielsen


Kilde: Jobindex E-mail Service

Ingen kommentarer:

Send en kommentar