tirsdag den 14. februar 2012

Netværk dig til et job med LinkedIn - Gratis webinar!

Netværk dig til et job med LinkedIn. Gratis online seminar. Fredag d. 17/2 kl. 11

Sådan! Målret din jobsøgning - netværk dig til et job med LinkedIn
Sådan! Målret din jobsøgning - netværk dig til et job med LinkedIn
På dette online seminar “Netværk dig til et job med LinkedIn” fokuserer vi på hvordan du kan bruge dit netværk til at få drømmejobbet.
Det er mit indtryk at networking er en overset disciplin blandt jobsøgende, mens erhvervslivet efterhånden har lært at networking er et stærkt middel til at nå sine mål

Sammen med Christen Mau og Mathilde Hvidt har jeg skrevet bogen “Sådan! Målret din jobsøgning – netværk dig til et job med LinkedIn”. Kerneidéen i denne bog er netop at anvende netværket til at gøre din jobsøgning målrettet og komme hurtigere og mere klart i mål.

LinkedIn er bare et værktøj i den sammenhæng, men et stærkt værktøj, der hjælper dig med at løse opgaver på minutter, der ellers kunne have taget ugevis af networking.





Sådan deltager du
Registrer dig på LinkedIn.
Det hjælper mig til at få spredt budskabet og det hjælper folk i dit netværk i samme situation med at blive opmærksom på muligheden.
På fredag så brug følgende link: http://meet67737953.adobeconnect.com/_a1000257881/job-med-linkedin-2/
Vi starter præcis kl. 11, så kom i god tid (eksempelvis kl. 10:45) og introducer dig selv og network med de andre deltagere allerede inden vi går igang.
Webinar serien: Netværk dig til et job med LinkedIn
Webinaret på fredag d. 17/2 er nr. 2 ud af en serie på 5, hvor du kan finde dokumentationen for nr. 1 “Den skarpe profil” her.(Se nedenfor)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar