onsdag den 22. februar 2012

5 tips til at bruge LinkedIn's mobil-site

5 tips til at bruge LinkedIn's mobil-site
af ​​Alex Fitzpatrick, Mashable.

Læs denne artikel på engelsk:
5 Tips for Using LinkedIn's Mobile Site

Indlægget blev først udgivet på American Express Open Forum, hvor Mashable jævnligt bidrager med artikler om at udnytte de sociale medier og teknologien i små virksomheder.

Har du ikke tjekket LinkedIn's mobil-site endnu? Nej, ikke mobil-app'en: in-browser mobil-sitet. Det er meget effektivt og praktisk når man skal forbinde sig med LinkedIn's 135 millioner brugere. Alt i alt udgør mobil sidevisninger mere end 11% af de samlede besøg i dette sociale netværk for professionelle brugere.

LinkedIn udgav det opdaterede mobil-site (sammen med iPhone og Android-apps) sidste sommer. Mobil-brug af LinkedIn har været stærkt stigende.

"Vi ser mobil-delen vokse i et meget hurtigt tempo, med op til 400 procent om året," fortalte Joff Redfern, mobil-produkt direktør hos LinkedIn til New York Times i august sidste år.

Vil du vide mere? Tjek disse fem tips til brug af mobil-sitet.

1. Del nyttige links og informationer

Har du lige læst en spændende artikel på din mobile enhed, og du synes, ​det er noget dine LinkedIn-kontakter også skal se? Det gøres nemt med LinkedIn's mobil-site. I det øverste højre hjørne på webstedet er der en taleboble. Tryk på denne, og du bliver omdirigeret til opdateringsskærmen.

Du kan dele en tekstopdatering eller smide et link til det indhold, du ønsker dine kontakter skal se. Derefter kan du bestemme, om opdateringen også skal sendes som en Twitter-besked samtidig eller ej. Endelig kan du kontrollere, hvilke af dine kontakter der kan se opdateringen. Det er godt, fordi du måske kun ønsker at sende en opdatering til dine kollegaer og ikke til hele dit netværk.

2. Hent opdateringer


Når du åbner LinkedIn's mobile websted, bliver du mødt med en rulleliste over dine forbindelsers opdateringer. Menuen er let at navigere i. Når du klikker på en delt artikel, bliver du præsenteret med en hurtig synopsis over denne artikel i stedet for at komme hen til selve artiklen. Du kan også bruge synopsis-siden til at se den persons profil, der delte artiklen.

Det smarte design sparer kostbar mobil båndbredde (og penge, for dem, der ikke har ubegrænset data-forbrug). Hvis du beslutter dig for artiklen er værd at hente, kan du derefter beslutte om den skal vises i et nyt browservindue. Når du er færdig med at nyde artiklen, skal du huske at dele den!

3. Connect med en ny forbindelse


At bytte visitkort er bare så gammeldags. På LinkedIn's mobile hjemmeside er alt du skal gøre at skrive en persons navn. Hvis de er på tjenesten, kommer deres profil frem med deres beskæftigelse og oplysninger om uddannelse.

Det mobile site tager brugernes helsides profiler og komprimerer dem i nemme læselige miniature-versioner. Der er ikke nogen fornemmelse af at profilerne bliver proppet eller presset på plads - det er næsten som profiler blev designet med mobile browsere i tankerne.

4. Brug tid sammen med dine grupper

Selv dine LinkedIn-grupper er let tilgængelige på mobil-sitet. Vil du følge diskussionen i dine foretrukne grupper, mens du er på farten? Det er utroligt nemt.

Når du har klikket på LinkedIn logoet øverst til venstre på skærmen, skal du blot klikke på "more." Bang, der er dine grupper. Diskussionerne er lette læst, og du kan nemt tilføje din egen kommentar. LinkedIn mobile hjemmeside gør det nemt at følge med i dine faglige organisationer og foreninger.

5. Bliv inviteret

Er du ved at blive overbebyrdet med opfordringer til at connecte hver gang du indlæse LinkedIn? Med LinkedIn's mobil-site, kan du håndtere indbydelserne i farten.

Sidens interface gør det nemt at se, hvor mange invitationer, du har fået, og læse mere om hvem der har sendt dem til dig. Bare tryk på LinkedIn logoet, derefter på "indbakken." Hvis du har fået nye invitationer, viser en meddelelse dig, hvor mange nye beskeder er i din kø.

»Go Mobile«

LinkedIn mobile hjemmeside findes på touch.www.linkedin.com. Stil din smartphone browser til siden og kast dig ud i det. Synes du, at LinkedIn mobile hjemmeside hjælper med at dele? Kom med dine kommentarer.

Oversat af Karsten A. Krabbe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar