tirsdag den 3. juli 2012

Pressemeddelelse
www.jobzonen.dk





Sommerferieperioden er en god tid for jobsøgningen



Juli måned er en stille måned på arbejdsmarkedet, antal af jobannoncer er begrænsede i forhold til resten af året. Men når man er aktiv i sin jobsøgning, er der visse fordele ved sommerferieperioden. Der er knap så mange mennesker på kontorerne, og der er heller ikke ligeså meget aktivitet i indbakker og på telefonlinjer.


I mange virksomheder bliver sommerferieperioden brugt på at samle op på hængepartier, få ryddet op i bunkerne og til udviklingsprojekter. De få, der er tilbage på kontoret, kan være lettere at trænge igennem til end det ville være i resten af året. Det kan være i sommerferieperioden, at jobsøgende har held med at få nogen til at se på den uopfordrede ansøgning. Hvis man har gjort sit hjemmearbejde grundigt, kan man måske ligefrem få virksomhedens øjne op for, at det er lige præcis denne profil de stod og manglede – netop fordi virksomheden ser på udviklingsmuligheder i sommerferien.


Rigtig mange ledige har familie, som enten arbejder, går i skole eller i institution. Det betyder, at de er nødt til at holde deres ferie på et bestemt tidspunkt i løbet af industriferien, og derfor er der færre om buddet på de jobs, der bliver slået op i den periode. Det kan den jobsøgende også vende til sin fordel. Det er lettere at gøre et varigt positivt indtryk, når man ikke er den 15. ansøger, der ringer for at spørge ind til en opslået stilling.

Hjemmeside:
www.jobzonen.dk


Udsendt af: 
Jobzonen A/S
St. Regnegade 12, 4. sal
1110 København K

Ingen kommentarer:

Send en kommentar